Gå til indhold
©  Foto:

Meginjoller - en sikker sejlads oplevelse

Kom ud på sejlads på egen hånd i en sikker jolle

At styre sin egen båd er et selvtillidsboost og en fantastisk oplevelse – ikke mindst, når det er i samarbejde med dine kolleger. Meginjoller er en moderne udgave af de smakkejoller, som marsvinjægerne brugte og de er designet med inspiration i vikingernes skibe. De er synkefri, stabile og lette at manøvrere og er derfor velegnede til begyndersejlads. I meginjollerne har I mulighed for på egen hånd at sejle for sejl i en mindre båd under trygge forhold og opnå kendskab til egne og kollegers sejlerevner.

Sejladsen starter med en indføring i brugen af bådene og en gennemgang af sikkerhedsinstruktionerne, hvorefter vi sejler en aftalt rute i det smukke Lillebælt. Undervejs er det muligt at gå i land på stranden, hvor der enten kan bades, den evt. medbragte mad kan nydes, eller vejlederen kan fortælle om egnen. Udbyttet efter en meginjolle sejlads vil være, at deltagerne vil blive rystet sammen, de vil komme tilbage med en dybere indsigt i det at færdes til vands, og de vil få styrket deres evner inden for samarbejde, navigation og beslutningstagen. Egenskaber som kan bygges videre på.

Sikkerhed
Aktiviteten foregår med uddannede instruktører i en hurtiggående følgebåd og i alle joller er der en radio, så det er muligt at få instruktioner og gode råd fra følgebåden under sejladsen. Vi sejler efter søfartsstyrelsens regler for området og vi sejler kun i vandtemperaturer over 10˚C.

Praktisk information
Vends Motorik- og Naturskole stiller med alt nødvendigt udstyr både i forhold til påklædning og sikkerhedsudstyr. Vi har således sejlertøj og varmt tøj til alle (om nødvendigt).

Mødested
Vi er mobile, så det er frit 

Varighed
Fra 1½ time

Deltagere
Max. 24 pers. + evt. nogle i følgebåden

Pris
Kontakt os eller VisitMiddelfart for yderligere information. Alle priser er vejledende DKK og excl. moms.

Del dine oplevelser :