Gå til indhold
©  Foto:

Med havkajak på Lillebælt

Hop ombord i en kajak og udforsk Lillebælt

Er I en gruppe, som er øvede kajakroere, kan I tage på en eksklusiv tur på Lillebælt, hvor der er fantastisk gode chancer for at møde de små hvaler, marsvinene. De uddannede instruktører ved, hvor disse spændende hvaler normalt opholder sig i bæltet og med på turen vil der være en natur- og friluftsvejleder, som vil fortælle om marsvinene og de andre naturfænomener, som vi møder undervejs. Turene byder også på gode oplevelser med at ro i strøm, ligesom vi undervejs vil undervise lidt i roteknik, fornuftig adfærd i trafikeret farvand, søvejsregler, mv. Dette er en mulighed for at få en god kajakoplevelse på et niveau, hvor man ikke begrænses af hensyn til nybegyndere, men hvor fokus vil være på at bruge kajakken som et redskab til at opnå en naturoplevelse, mere end at kajakken i sig selv skal danne grundlag for oplevelsen. 

Sikkerhed

Deltagerne skal som minimum have EPP 2, roerniveau efter havkajaksamrådets retningslinjer, eller tilsvarende niveau. Altså skal alle mestre grundlæggende færdigheder, som makkerredning, hvilket vi starter turene med at gennemgå i praksis, så alle er opdaterede med sikkerheden. OBS: Der sejles i den varme ¾ af året og kun i vandtemperaturer over 10˚C, samt hvis vejret tillader det.

Praktisk information

Vends Motorik- og Naturskole stiller med alt nødvendigt udstyr både påklædningen og kajakudstyret. Du skal blot medbringe badetøj (til at have under våddragten), håndklæde, lidt vand og hvad du ellers tager med på en stranddag.

Mødested

Vi er mobile, så det er frit.

Varighed

2-3 timer.

Del dine oplevelser :