Gå til indhold
©  Foto:

Havkajak - storslåede naturoplevelser venter dig derude

At ro består ikke blot af åretag og ønsket om motion – gjorde det det, kunne man placere sig i et fitnesscenter i en romaskine. At ro havkajak giver én ro i sjælen, tilbyder uforlignelige naturoplevelser, nærvær, ro, en speciel form for socialt samvær og en dejlig måde at bevæge kroppen på. En havkajak gør det muligt at bevæge sig næsten lydløst afsted og du kan komme tæt på land på lavt vand, hvilket giver dig unikke muligheder for at nyde naturen og dyrelivet omkring dig. Læg mærke til vandet, der skifter farve i blå og grønne nuancer og solen, der glimter i vandoverfladen. Sejl ud og betragt den smukke kulisse af vekslende kyststrækning med smukke skove, væltede træer, marker og skrænter og stranden, der skiftevis er stenet og sandet. Bemærk det rige fugleliv, der findes omkring dig og glæd dig, hvis et marsvin krydser din vej, eller hvis en fisk springer tæt på din kajak. Forbered dig på en storslået naturoplevelse.

Turen starter med lidt øvelser i vandet og en introduktion til sejlads med havkajak, hvor alle bliver trygge ved kajakken. Vi lærer bl.a., hvordan man redder hinanden, hvordan man med enkle teknikker kan manøvrere med en havkajak og hvordan man undgår at blive for træt og øm af roningen. Teknikkerne trænes derefter på en mindre tur langs kysten. Det kan være både grænseoverskridende og nervepirrende at skulle have det fulde ansvar for at sejle i en havkajak. Hver enkelt deltager får råd og vejledning til at føle sig tryg ved processen, men i sidste ende er der ingen andre end en selv til at holde balancen, skabe fremdrift og til at styre. Til gengæld er udbyttet også så meget større efter en succesoplevelse og dette kan med fordel overføres til andre aspekter i ens liv. Giv dig selv og dine kolleger en storslået naturoplevelse og opnå ro, velvære og succesoplevelser.

OBS: Vi sejler kun i vandtemperaturer over 10 grader.

Sikkerhed

Praktisk information
Vends Motorik- og Naturskole stiller  med alt nødvendigt udstyr både i forhold til påklædning og kajakudstyret. Du skal blot medbringe badetøj (til at have på under våddragten), håndklæde, lidt vand og hvad du ellers tager med på en stranddag. 

Mødested
Vi er mobile, så det er frit 

Varighed
Fra 1½ time

Deltagere
Max. 16 pers.

Pris
Kontakt os eller VisitMiddelfart for yderligere information. Alle priser er vejledende DKK og excl. moms.

Del dine oplevelser :