Gå til indhold
©  Foto:

Havkajak for grupper

Hop ombord i en kajak og udforsk Lillebælt

At ro består ikke blot af åretag og ønsket om motion – gjorde det det, kunne man placere sig i et fitnesscenter i en romaskine. At ro havkajak giver én ro i sjælen, tilbyder uforlignelige naturoplevelser, nærvær, ro, en speciel form for socialt samvær og en dejlig måde at bevæge kroppen på. En havkajak gør det muligt at bevæge sig næsten lydløst afsted og du kan komme tæt på land på lavt vand, hvilket giver dig unikke muligheder for at nyde naturen og dyrelivet omkring dig. Læg mærke til vandet, der skifter farve i blå og grønne nuancer og solen, der glimter i vandoverfladen. Sejl ud og betragt den smukke kulisse af vekslende kyststrækning med smukke skove, væltede træer, marker og skrænter og stranden, der skiftevis er stenet og sandet. Bemærk det rige fugleliv, der findes omkring dig og glæd dig, hvis et marsvin krydser din vej, eller hvis en fisk springer tæt på din kajak. Forbered dig på en storslået naturoplevelse.
Turen starter med lidt øvelser i vandet og en introduktion til sejlads med havkajak, hvor alle bliver trygge ved kajakken. Vi lærer bl.a., hvordan man redder
hinanden, hvordan man med enkle teknikker kan manøvrere med en havkajak og hvordan man undgår at blive for træt og øm af roningen. Teknikkerne trænes
derefter på en mindre tur langs kysten.

Det kan være både grænseoverskridende og nervepirrende at skulle have det fulde ansvar for at sejle i en havkajak. Hver enkelt deltager får råd og vejledning til at føle sig tryg ved processen, men i sidste ende er der ingen andre end en selv til at holde balancen, skabe fremdrift og til at styre. Til gengæld er udbyttet også så meget større efter en succesoplevelse og dette kan med fordel overføres til andre aspekter i ens liv. Giv dig selv og dine kolleger en storslået naturoplevelse og opnå ro, velvære og succesoplevelser.

OBS: Vi sejler kun i vandtemperaturer over 10 grader.

Praktisk information 

Vends Motorik- og Naturskole stiller med alt nødvendigt udstyr både påklædningen og kajakudstyret. Du skal blot medbringe badetøj (til at have på under våddragten), håndklæde, lidt vand og hvad du ellers tager med på en stranddag.

Mødested

Vi er mobile, så det er frit

Deltagere

Max. 16 personer

Varighed

Fra 1,5 time

Del dine oplevelser :