skip_to_main_content

Fuglsangcentret

Hotel Fuglsangcentret - vi har opskriften på gode oplevelser kombineret med den gode konference.

Vores hotels konference faciliteter

Vores konferencefaciliteter er af høj standard. Vi har funktionelle mødelokaler, grupperum og undervisningslokaler, der dækker ethvert behov for både albuerum og nærvær. Vores store konference sal er udstyret med professionelt AV-udstyr og har plads til op til 200 personer. 

Fuglsangcentrets 4-stjernede faciliteter er jeres garanti for et godt møde i professionelle rammer med et nærvær og en afslappende atmosfære, som gør, at I kan sænke skuldrene og koncentrere jer om indholdet for mødet. 

 

Vores hotels restaurant

Kursuscentrets beliggenhed omkring vores hotels store naturskønne park lige ned til skoven skaber de skønneste muligheder for fordybelse - og til at inspirationen kan blomstre. De moderne faciliteter kombineret med lækker mad tilberedt af sæsonens friske råvarer og vores imødekommende personale, danner sammen opskriften på jeres næste gode oplevelse.

Nyd jeres kaffe i vores mange gårdhaver, i nogle af vores hotels hyggekroge eller i vores ovale møderum, som giver en hel særlig energi og kan sætte tanker og kreativitet i sving. Du kan også tage en morgendukkert eller slappe af efter en lang mødedag i vores store swimmingpool og sauna. 

 

Vores hotels overnatning

Fuglsangcentrets 60 værelser er alle nyligt renoveret og med udsigt til parken. Med adgang til egen terrasse, god arbejdsplads og møbler af højeste kvalitet sikrer de en god og fredfyldt stemning, hvad enten der skal arbejdes eller blot slappes af.

Tag en morgendukkert i den store svømmehal og nyd en tur i sauna. Eller stress af efter en lang konference dag. Er årstiden og vejret til det, er sansehaven et besøg værd. Nyd duftene eller pluk af havens friske bær.

 

Vi er ejet af Dansk Blindesamfund, så når du vælger os som hotel eller jeres mødested, støtter du samtidig vores hotels gode sag.