skip_to_main_content
©  Foto:

Find skjulte guldmønter på keramikruten

På keramikruten i Middelfart kan du lige nu se 8 kunstinstallationer med porcelæn og keramik. Hver installation gemmer på en guldmønt med et bogstav. Find de 8 guldmønter og gæt det skjulte ord.

Gætter du det skjulte ord kan du deltage i konkurrencen om præmier til CLAY, Kreaværk og Panorama Middelfart. Du deltager i konkurrencen ved at udfylde og lægge postkort i postkassen hos VisitMiddelfart i Nygade 2, Middelfart.

Postkortet henter du på: CLAY, Kulturøen, oplevelsesbutikken i Algade 34 eller en af byens mange cafeer, butikker eller hoteller. God jagt!

De 8 kasser med kunstinstallationer er lavet af 6. kl. på Østre Skole sammen med keramiker Jette Löwén, med fokus på kunst, fantasi og genbrug. Med egne figurer og tallerkener doneret af byens borgere har børnene skabt en keramisk fortælling. Lyt til elevernes fantasiverden ved at scanne QR koden på installationen. Kasserne markerer den nye keramikrute i Middelfart og vil i de kommende år blive erstattet af keramiske kunstværker.

De 8 kunstinstallationer blev udviklet i forbindelse med ’Den Store Hemmelige Kunstjagt’ af Culture Shift, som var del af Trekantområdets Festuges Børnekulturlaboratorium i september 2021. ’Den Store Hemmelige Kunstjagt’ blev sponsoreret af Trekantfestuge, Ole Kirk’s Fond, Nordea-fonden and EWII. CLAY og Middelfart Kommune står bag udviklingen af ’Den Store Hemmelige Kunstjagt’ i Middelfart.