Divers Night

Divers Night er en verdensbegivenhed, som foregår i mange lande på samme dato.

Vi følger op på sidste års succes, hvor vi ved et brag af et arrangement sendte 162 dykkere i vandet til et fælles natdyk, hvilket er all time dansk rekord for en Divers Night, samt det sted i verden hvor flest dykkere gik i vandet.

I den forbindelse vil vi meget gerne samle både Lillebælt aktører, klubber, dykkercentre og forhandlere fra hele landet så vi kan mødes på tværs og slå et ordentligt slag for vores fælles sport. Arrangementet er et uafhængigt, non-profit og gratis arrangement, som bliver drevet af frivillig ulønnet arbejdskraft.

Der vil blive afholdt Amerikansk Lotteri med masser af præmier. Overskuddet herfra går, sammen med overskuddet af salget på pladsen, ubeskåret til Julemærkehjemmet.

I forbindelse med arrangementet vil det være muligt for klubber, dykkercentre, forhandlere og aktører at medbringe et telt, hvor man kan gøre opmærksom på sin klub, forretning m.m. Hvis man ønsker at gøre brug af dette, skal man henvende sig til Steen Absalon på email: steen@absalon.org

Det vil på dagen være muligt, at udstille produkter m.m., men vi frabeder os salg af produkter på pladsen. For at finansiere vores amerikanske lotteri, har vi brug for præmiesponsorer, idet alle præmier i lotteriet vil være sponsorpræmier. Dermed får vi genereret et så stort overskud som muligt til Julemærkehjemmet. Vi skal derfor opfordre alle dykkercentre og forhandlere om, at byde ind med præmier. Alle præmier kan bruges - store som små. Tilbagemelding om sponsering af præmier kan foretages til Janne Scheldon Lausten på email: jannelausten@gmail.com, Janne kører også gerne rundt og indsamler præmier. Byd meget gerne ind! Husk vi gør et stort stykke arbejde for at samle en masse dykkere, og pengene går til et godt formål!

I forbindelse med arrangementet, vil der være salg af mad og drikke på pladsen. Overskuddet for dette går ligeledes ubeskåret til børnecancer fonden. Vi skal derfor opfordre til, at man ikke selv medbringer mad og drikke, men i stedet køber i teltet til rimelige priser, og støtter det gode formål.

Vi vil på dagen stå for indskrivningen og indrapporteringer af antal dykkere. Vi vil dog ikke varetage sikkerheden for de mange dykkere. Det er derfor vigtigt, at I selv holder sammen på de dykkere, i medbringer til arrangementet, så vi sammen kan få en sikker afvikling.

Vi glæder os til at se jer alle til en super hyggelig aften, hvor vi igen sætter dykning og Lillebælt på Danmarkskortet.