Gå til indhold
©  Foto:

Besøg en dansk vingård

Det er ikke længere sjældent at opleve dansk vin eller danske vingårde, men det er ikke alle, som har besøgt en dansk vingård eller som er overbevist om, at man virkelig kan dyrke kvalitetsvin i Danmark.

Derfor slår MoDaVi - som står for Moderne Dansk Vin - med glæde dørene op og viser vor vingård i Kolding frem for interesserede gæster. Så kan alle med egne øjne følge druens vej fra vinstok til flaske – og naturligvis stifte nærmere bekendtskab med forskellige danske vine, så smags- og lugtesansen også kan blive overbevist om det rigtige i at producere vin i Danmark!

Et arrangement hos MoDaVi kunne indebære en rundvisning i markerne, fremvisning af de moderne lager- og produktionslokaler og afslutning med en lille bid brød, ost og pølse og dertil smagning af forskellige danske vine i vores hyggelige festlokale. Skulle I have andre ønsker/behov, så skræddersyr vi naturligvis et arrangement som passer. Vi glæder os til at byde jer velkommen til et par timer i den danske vinbondes vidunderlige verden!

Varighed
2 timer

Deltagere
6-96 pers.

Priser
Rundvisning i vinmarkerne, grundig gennemgang af produktionsmetoder og eksklusiv Vinsmagning af 4 vine, inkl. lidt brød, ost og pølse.

Vi skræddersyr naturligvis også gerne et arrangement, der passer til dine behov. Pris efter aftale.  

Se mere information og book en tur på en ægte dansk vingård her. 

Del dine oplevelser :