Gå til indhold

Zoo - Tropical, Reptile, Zootopia mm.

Liste
Kort
Terrariet
Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Terrariet

Terrariet er en specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr, padder, skorpioner, edderkopper, insekter m.m.

Læs mere
Odense ZOO - det er helt vildt
Foto: Ard Jongsma

Odense ZOO - det er helt vildt

Vildt tæt på - Odense zoologiske have byder på unikke, eventyrlige øjeblikke for hele familien. Fyld jeres dag med store indtryk, viden, leg og læring. Se, lyt og lær en masse, når dyrene fodres og tr...

Læs mere
GIVSKUD ZOO
Foto: Givskud Zoo

GIVSKUD ZOO

Spændende oplevelser for hele familien i zoo, på safari og i dinosaurparken. Besøg GIVSKUD ZOO, der kun ligger 20 min. fra Vejle. Her finder I masser af plads til både dyr og besøgende, så det er nemt...

Læs mere
Fjord & Bælt
Foto: Fjord&Bælt

Fjord & Bælt

En verden af unikke oplevelser med havets dyr for børn & voksne

Læs mere
Randers Regnskov - Jaguaren
Foto: Randers Regnskov

Randers Regnskov - Tropical Zoo

At træde ind i Randers Regnskov er som at træde ind i en anden verden. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv, der findes her.

Læs mere

Oplevelser du ikke må snyde dig selv for

Middelfart og omegn byder på oplevelser i verdensklasse. Blandt andet kan I opleve den største bestand af verdens mindste hval, marsvinet ved Middelfart, en unik bridgewalking over den gamle lillebæltsbro og Europas fornemmeste samlinger af keramisk kunst samt 1000 genstande fra Royal Copenhagen.