Shopping i Middelfart

Middelfart byder på masser af shopping. Har du brug for, eller søger du inspiration til mode, brugskunst, slagtervarer, radio/TV, fynske specialiteter, økologiske produkter, tøj, en ring til kæresten, eller lækre nybagte brød og kager fra bageren, skønhedsprodukter, ost, apotekervarer, bådudstyr, tasker, cykler osv. så har Middelfart det.

Der er et meget bredt udvalg af specialforretninger og større varehuse i byen, samt en del caféer og restauranter, som også hører med til bylivet.
Som måske nogen af de eneste i landet, så ligger gågaden i Middelfart helt ned til havnen. Det betyder, at der fra gågaden er rig mulighed for at få et kig ud over Lillebælt og de to smukke Lillebæltsbroer.

Gratis parkering - P-huset ingen tidsbegrænsning

Middelfart gågade

Middelfart er en levende by, beliggende smukt ved Lillebælt og tæt på skov og strand. I Middelfart findes et bredt udvalg af specialbutikker i de hyggelige gader. Alt inden for kort gåafstand og tæt på gratis parkeringsmuligheder. Der er også mulighed for at holde pauser i en af byens cafeer, restauranter mv.
Middelfart Handel repræsenterer medlemmer indenfor detailhandel, service og liberale erhverv, som i fællesskab støtter bestræbelserne på at udvikle Middelfarts position som Specialisternes by. Byen med de mange specialbutikker med et bredt udvalg af specialprodukter indenfor mange forskellige brancher.

Middelfartkurven
kan købes ved Miljøtorvet

Stort udvalg inden for fiske, cykel, sejler, værktøj samt autodele

Del denne side