Overnatning i Middelfart

Der er mange muligheder for overnatning i og omkring Middelfart. Flere af stederne ligger så tæt på Lillebælt, at du næsten bliver vugget i søvn af bølgerne. Her er alle muligheder fra ”statsligt med højt til loftet” til ”rå-hygge med plads til hele familien”.
Vælg mellem slotte, hoteller, campingpladser, ferielejligheder, sommerhuse, B&B eller måske overnatning i naturen under åben himmel på en af de mange naturlejrpladser, eller i trætoppen.

Go’ nat og sov godt!

Hoteller mv. i Middelfart

Nyd ferien i en af områdets mange skønne lejligheder, hoteller, eller forkæl familien med et hyggeligt sommerhus, måske med spa og pool? De fleste er placeret tæt ved kysten, men ikke langt fra byen, så I både kan nyde strand- og bylivet.

Middelfart har en lang muligheder for overnatning, bl.a.:

Middelfarts hoteller
Campingpladser
Bed & Breakfast
Sommerhuse
Havne

Velkommen til Middelfart

Skal I holde konference i Middelfart?

Gå til vores erhvervsside og se alle mulighederne ifm. afholdelse af konferencer og møder. Klik her: Konference i Middelfart

Overnatning i naturen

Naturoplevelser ifm. overnatning

En overnatning i naturen kan være af primitiv karaktér, som overnatning på naturlejrplads eller i toppen af bøgeskovens træer, eller du kan vælge mere traditionel campingplads.Hav, skov og strand er de ord der bedst kendetegner campingpladserne i og ved Middelfart. Her er fred og ro, små grønne oaser, høj kvalitet med strand, og andre naturoplevelser lige uden for døren. Alle har en unik beliggenhed tæt ved vandet og med gode muligheder for lystfiskeri, badning, vandre- og cykelture.

Overnatning i trætoppen
Lejrpladser
Køb dit campingpas her

Lillebælt Waters ved Middelfart tilbyder havnepladser for enhver smag – tæt på bymidten med fantastiske specialbutikker, moderne detailhandel og bykultur eller de mere rolige havne midt i naturen.

Del denne side