Museer og udstillinger

Er interessen for historisk kunst stor, så byder Lillebæltområdet på adskillige kulturhistoriske oplevelser og udstillinger rundt omkring i Middelfart og Fredericia. 
Oplev kultur på 4 hjul, når du fordyber dig i veteranbiler og -motorcykler. Bliv draget af historie om keramik og ”den store gave” på 55.000 keramiske værker, Fredericias Volde, marsvinjægerne i Middelfart, slaget om Fredericia 6. juli, digteren Sigfred Pedersen i Harndrup og meget mere. Mærk historiens vingesus, når I går rundt i ”byen i byen” (Teglgaardsparken), hvor blandt andet skagensmaleren P.S. Krøyer ad flere omgange var indlagt på det gamle Sindssygehospital.
På museerne finder du hvert år masser af spændende særudstillinger med skiftende temaer. Se også den store byggeudstilling.

I meget smukke omgivelser, og med udsigt til Lillebælt, kan du nyde roen og de unikke keramiske kunstværker på CLAY.

 

Vil i løbet af sommeren huse 5 spændende Åbent Hus søndagsarrangementer.

 

Oplev en unik samling af køretøjer fra en svunden tid med udsigt til Lillebælt.

 

 

- her finder du spændende skiftende udstillinger, år efter år. Der er også Café Inga, med de traditionsrige kageopskrifter - et besøg værd!

- det tidligere Middelfart Sindssygehospital.

 

 

- udstilling om Middelfart og marsvin/marsvinjagt.

 

 

- her kan du se en unik porcelænsdukkesamling af den danske kongerække. Oplev også museet for den lokalfødte viseforfatter, Sigfred Pedersen. Se samlingen af alverdens øl eller gå tur i besøgshaven på 10 tdr. land.

Museum Morten Korch - Besøg museet og få historien om Morten Korch. Danmarks mest berømte og berygtede forfatter.

Kærsgaard Transportmuseum - Oplev Kærsgaards store samling af antikke hestevogne og landbrugsredskaber, og hør de spændende historier bag dem.

 

 

 

Del denne side