Lystfiskerparadis - fiskeri i Lillebælt

Lillebælt bugter sig og veksler mellem dybt strømrigt vand og lavvandede næringsrige kyster. Det gør Lillebælt til et af Danmarks bedste områder til kystfiskeri - hvis du vil trække de store torsk op fra dybet eller svinge fluen efter en fuldfed havørred eller fange et par rødspætter til panden.

Der er også mulighed for ferskvandsfiskeri/ørredfiskeri hos Aalsbogaarde Lystfiskesøer. Se mere her: Ferskvandsfiskeri

Hen over sommeren og efteråret, er der rig mulighed for at komme på fisketur ombord på M/S Medicus, som kan bookes her: Fisketure eller lej en båd og tag på fisketur alene: Bådudlejning

Optimale fiskesteder

Uanset vind og vejr kan du altid finde et godt sted at fiske. Med korte afstande kan du hurtig skifte fiskevand: Lillebælt med de mange steder hvor du kan sætte din båd i vandet, eller fiskesøen som ligger i et naturskønt område.

Salt - og ferskvandsfiskeri

 

Værd at vide

Praktisk viden, der er god at have styr på inden fisketuren. Her kan du blandt andet finde ud af, hvor du må fiske, og hvordan du får fat i et fisketegn.

Læs mere om lystfiskeri i Danmark

Naturstyrelsen (fiskepladser mv.)

Danmarks Sportsfiskerforbund

FiskeriIDanmark.dk (blog)

FiskeTips.dk

Havørred Fyn

Fisketegn og fiskekort

Fangstperioder

Udstyr
Finder du i Fiskeshoppen eller Middelfart Marinecenter som har alt til fisketuren.

Livet i Lillebælt

Oplev det marine liv i Lillebælt. Smukke oplevelser under overfladen. Optaget af Havbiolog Søren Larsen, april 2016.

 

 

Her finder du saltvands fiskesteder i og omkring Middelfart og til dem der vil fiske i ferksvand ligger Aalsbogaard Lystfiskesøer ikke langt fra Middelfart

 

Alt i udstyr til fisketuren

Overnatning

Der er mange overnatningsmuligheder, der kan være det ideelle udgangspunkt for lystfiskerferien: Bo direkte ved vandet med rense-, fryse- og tørrefaciliteter: Enten stort i hus eller skønt i en hytte eller en eksklusiv lejlighed.

Overnatning i Middelfart

Husk madpakken

Del denne side